Je bent nu hier Wielders Management > Vacatures > Stagiair(e) grafisch ontwerp

Stagiair(e) grafisch ontwerp

 

Stagiair(e) Corporate Design

Je bent een enthousiaste stagiair(e) die affiniteit voelt bij ons bedrijf en de attracties en die graag ervaring wil opdoen in de leisure branch. Als ontwerper-in-opleiding breng je jouw kennis in op het gebied van design en pas je deze toe in de praktijk. Je bent dan ook bekend met de verschillende designpakketten. Je bent creatief en komt proactief met voorstellen voor ontwerpen en verbeteringen aan bestaande formats.

Wij zoeken in een stagiair een collega met een actieve werkhouding. Als tegenprestatie geven wij jou alle ruimte en support die jij persoonlijk nodig hebt om deze stage succesvol te doorlopen en met veel relevante praktijkervaring af te sluiten.

Zwarte Zwaan Events

Laten we ons even aan je voorstellen; Zwarte Zwaan Events is eigenaar van diverse attracties en horeca locaties in Rotterdam (omgeving Euromast). Wellicht de meest bekende is onze Splashtours, de grote gele amphibus, maar ook de Midget golfbaan Parkhaven, Escaping Rotterdam, Segway events en Restaurant de Zwarte Zwaan behoort tot ons eigendom. Voor al onze actieviteiten zie www.zwartezwaanevents.nl

Wij zijn een informele organisatie waar passie en aanpakken voorop staan. Op kantoor werkt een team met een vaste kern van 7 mensen. Het team wordt aangevuld met meerdere stagaires. Dit team is verantwoordelijk voor de boekingen en reserveringen, marketing, sales en communicatie, administratie en financieel beheer van onze organisatie. Ter aanvulling van ons team zoeken we een:

 

 

Werkzaamheden:

Het ondersteunen of zelf uitvoeren van o.a.:

  • Het ontwerpen van designs voor printuitingen (o.a. factsheets, brochures, flyers, menukaarten)
  • Digitale media ontwerpen (websites, nieuwsbrieven, landingspagina’s) voor alle activiteiten van Zwarte Zwaan Events.
  • Ondersteunen in het website beheer
  • Social media content opzetten
Wij bieden jouw:
  • Een uitdagende functie binnen een tof team voor 4/5 dagen per week
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Aantrekkelijke personeelstarieven voor al onze attracties
  • Tagevergoeding afhankelijk van opleiding en aantal uren ligt tussen de € 200,- – €250,-
Spreekt dit alles jou aan?!?!

Mail ons dan wie je bent en waarom wij jou als collega zouden willen toevoegen aan ons dynamische team in een korte motivatie + CV. Mailen kan naar vacatures@wieldersmanagement.nl