Je bent nu hier Wielders Management > Vacatures > Events begeleider

Events begeleider

Als events begeleider zorg je dat onze gasten bij binnenkomst direct een warm en welkom gevoel krijgen. Die van grote groepen en soms ook wat chaos niet chagrijnig wordt. Niet stilvalt van inhoudelijke vragen, maar juist energiek en vol passie reageert. Het plezier dat onze gasten beleven hangt in grote mate af van enthousiaste en goede begeleiding. Jij bezorgt onze gasten die fantastische beleving.

Zwarte Zwaan Events

Laten we ons even aan je voorstellen; Zwarte Zwaan Events is eigenaar van diverse attracties en horeca locaties in Rotterdam (omgeving Euromast). Wellicht de meest bekende is onze Splashtours, de grote gele amphibus, maar ook de Midget golfbaan Parkhaven, Escaping Rotterdam, Segway events en Restaurant de Zwarte Zwaan behoort tot ons eigendom. Voor al onze actieviteiten zie www.zwartezwaanevents.n

Wij zijn een informele organisatie waar passie en aanpakken voorop staan. Op kantoor werkt een team met een vaste kern van 7 mensen. Het team wordt aangevuld met meerdere stagaires. Dit team is verantwoordelijk voor de boekingen en reserveringen, marketing, sales en communicatie, administratie en financieel beheer van onze organisatie.

Wie zoeken wij:
  • Een energieke medewerker met liefde voor de hospitality.
  • Jij ziet het als uitdaging om met je collega‚Äôs alle verwachtingen van onze gasten te overstijgen.
  • Je bent multifunctioneel inzetbaar bij onze Lasaergame, Escape Rooms, Segway, Midgetgolf, Hop-On Hop-Off bus en gaat geen uitdaging uit de weg.
Wij bieden jouw:
  • Een uitdagende functie binnen een tof team op oproepbasis
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Aantrekkelijke personeelstarieven voor al onze attracties
  • Marktconform salaris
Spreekt dit alles jou aan?!?!

Mail ons dan wie je bent en waarom wij jou als collega zouden willen toevoegen aan ons dynamische team in een korte motivatie + CV. Mailen kan naar vacatures@wieldersmanagement.nl