Je bent nu hier Wielders Management > Wielders Management

Wielders Management

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Met het groeien van het bedrijf groeide ook het team om Christoffel heen. Zij opereren nu met elkaar als een sterke basis en als mede-ondernemers. Wielders Management staat als een huis en beweegt als een schip. Flexibel, dynamisch en altijd met de koers op vooruit.

Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management , marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

Wielders Management is een speler van formaat geworden. Daar zijn wij trots op! Hou ons vooral in de gaten want we zijn nog lang niet klaar met ondernemen.

Het team

Christoffel Wielders

Eigenaar en aanjager. Onvermoeibaar en nooit op afstand. Sleutelt aan hardware en beantwoord reserveringen zelfs om 07:00 uur in de ochtend.

Khadija El Haouaki

Financieel manager en geweten. Verantwoordelijk voor de financiele administratie, personeelszaken en moreel kompas.

Stephanie Sippens

Marketingmanager en realiteitszin. Verantwoordelijk voor marketing en communicatie, arrangementen samensteller, afstemmer, detailbewaker.

Manager boekingen en reserveringen en afhandelaar. Verantwoordelijk voor de boekingen en reserveringen, Rotterdamse mentaliteit en erg punctueel.

Boekingen en reserveringen en stille kracht. Verantwoordelijk voor boekingen en reserveringen, planning, vriendelijk, accuraat en ze weet gewoon alles.

Leroy Sam

Escape Manager, verantwoordelijk voor de escaperooms en escapespellen. Tevens draagt Leroy bij aan online marketing door middel van vormgeving, IT en SEO.

Esther Schoutrop

Sales en eventmanagement gezelligheid, verantwoordelijk voor de zakelijke markt en vastberaden.

 

Werken bij Wielders Management? Stuur ons een bericht!